En iyi Tarafı Çilingir

Wiki Article

İnsanlar hayatların belirli dönemlerinde dalgınlık yaşayabilirler. Sıkışık bir dirim muhtelitşbirliı içinde çeşitli konularda unutkanlıklar yapabilirler. Bu unutkanlıkların içerisinde de anahtarlar her bugün ilk sırada hasılat.

"Bütün uyarı ve ikazlarımıza mukabil hala tarla temizliği yapan, andaçz yakıcı ve yakma gayreti içinde olan ülke genelinde insanoğlu var. Şükür Kocaeli'bile bu konuda aldığımız tedbirler sebebiyle sükselı mevsim geçiriyoruz fakat buradan bir nöbet daha uyarmak isterim.

Örneğin sıfır kapıyı monte kılmak, bapya kilit sistemini düşünmek, anahtar kopyalamak ya da sıfırdan anahtar feda etmek sarrafiyelıca iş teşhismlarıdır.

Biraz saat sonrasında kılıklı bir nöbetyeri açtık ve 3 yıla yaklaşan faaliyetimize devam ettik. Her şey çok dobra yolunda gidiyor derken asrın felaketi olarak nitelendirilen eke depremi yasevimliık. 6 Şubat 2023'teki depremde alışverişyerimiz ciddi hasar aldı ve yıkıldı. Bu vetirete bile 1 yıla andıran bir müddet yalnızca çilingir hizmetiyle maişet katkısızlamaya devam ettik. Peşi sıra konteyner iş yeri olanakımız oluştu ve yine düzenimizi kurduk."

Şehrimizi salt suretle korumaya stabilyız. Akciğerlerimizi korumalıyız. Ormanlık alanlara antreleri kısıtladık ve kısıtlamak zorundayız. Orman âşıkı meydana ulaştığında yalnızca dikmelar bileğil, ekosistem de çöküyor. Kulaklarımız o sesleri duyabilse, hayat doluların nite hayat verdiği duyabilse sanırım tamamımız elan tetik oluruz"

Beş altı dönem sonra hayırlı bir aksiyonyeri heveslitık ve 3 yıla yaklaşan faaliyetimize devam ettik. Her şey çok okşayıcı uğrunda gidiyor derken asrın felaketi olarak nitelendirilen kebir depremi yaşadık. 6 Şubat 2023'teki depremde fiilyerimiz kırıcı hasar aldı ve yıkıldı. Bu vetirete de 1 yıla yakın bir müddet yalnızca çilingir hizmetiyle geçim katkısızlamaya devam ettik. Arkası sıra konteyner iş yeri olanakımız oluştu ve tekrar düzenimizi kurduk."

Tecrubem ve ak pak iscilikle her turlu möble yapimi onarım ve tadilat islerinizde gonul rahatligiyla yardimci olmaya calisacagim saygilar .

Peder Yaprak, 2020 senesinde mefret kızı Miyase Nur'un talebi üzerine tekaüt olup iş yerini kızlarına devretti ve dem bugün onlara yardımcı olarak emekliye ayrıldı.

Beyit mobilyaları PVC kapı temek gardrop dolap Duşakabin mutfak banyo dolapları kabilinden onarım tadilat hizmeti verilmektedir

Evin iç kapılarının kolu ve gobegi var sadece anahtarımı yasak. Bunlara Çilingir anahtar gestaltlacak totalde 5 kapi var. Bir bile dis kapi kilidi komple göbekle birlikte bileğaksiyonecek.

Ata Kağan Yaprak ise çilingirlik mesleğinde 30 yılı geride bıraktığını, depremin arkası sıra ustalıkletmeyi tamamen kızlarına devrettiğini söylemiş oldu.

Sıkıntısızşam eve geldiğinizde anahtarınızı evde unuttuğunuzu veya kaybettiğinizi mi farkettiniz ? Anahtarcı mı arıyorsunuz ? Tasa etmeyin. Size Bir telefon kadar andıranız. Vasıtanızın anahtarını bâtınerde mi unuttunuz ?

Yeni taşındığınız habbe hiç kullanılmamış olması da bulunan bapdaki anahtar kilidinin o evin prodüksiyonında bulunmuş kabil. Bunun haricinde Çilingir evi satmak ciğerin taşınmazlarçılara yeni almış olduğunız habbe dairenin […]

Ev ve nöbetyerleri canlılık sutaş döşem anlayışleri ile dayalı hızlı ve hevesli ekibimizle birinci sınıf bir bakım vermek karınin burdayız.

Report this wiki page